Skip to main content

Zwangerschapscursus in Nijmegen

De zwangerschapscursussen bij Ko-Mama zijn gebaseerd op westerse en oosterse stromingen en houden je lichaam en geest in balans tijdens de zwangerschap.

Welke cursus je ook kiest, bij Ko-Mama krijg je de mogelijkheid om stil te staan bij jouw wensen en gevoelens. Zodat je keuzes maakt die bij jouw als persoon passen.

Zwanger & bevallen

Op dit moment geeft Ko-Mama geen groepscursussen.

In deze zwangerschapscursus van 8 weken krijg je een complete en praktische voorbereiding om je bevalling vanuit jouw wensen vorm te geven en te beleven.

Er wordt gebruik gemaakt van beweging, do-in yoga, drukpunten, massage, ademhaling en ontspanning. Je krijgt alle ins en outs over bevallen en de cursus geeft je tools om met pijn om te kunnen gaan.

In een ontspannen sfeer krijg je oefeningen aangeboden die je lichaam en geest in balans houden. Niet alleen jij, maar ook je baby staat centraal.

De cursus is geschikt wanneer je voor de eerste keer gaat bevallen. Maar ook wanneer je opnieuw wilt stil staan bij jouw wensen voor een volgende bevalling. Je kunt starten wanneer je tussen de 22 en 28 weken zwanger bent.

In deze cursus is er een bijeenkomst gepland waar je partner ook meedoet.

Binnen Ko-mama komt mijn passie omtrent zwangerschap, bevalling en het prille moederschap samen met mijn passie voor bewegen en creativiteit. Ik help je graag om vanuit je gevoel keuzes te maken, zodat je deze periode met vertrouwen beleeft.

Move & relax

Op dit moment geeft Ko-Mama geen groepscursussen.

In deze doorlopende en praktische zwangerschapscursus staan beweging, ontspanning en lichaamsbewustwording centraal. Een moment voor jezelf en jouw kindje in je buik. Het zal je helpen om je zwangerschap bewust te beleven.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van dans, do-in yoga, drukpunten, contact maken met je baby en je buik, massage, ademhaling, ontspanning en bekkenbodemoefeningen.

In de cursus kun je op een nuchtere manier stil staan bij je zwangerschap en je gevoelens. Tegelijkertijd hou je jouw lichaam fit en in balans.

Je kunt starten wanneer je 16 weken zwanger bent en doorgaan tot het einde van je zwangerschap. De cursus is toegankelijk voor alle zwangeren en ervaring met dans, yoga, ontspanning of beweging is niet nodig.

Wat andere zeggen over de groepscursus

Marinda WiersemaMamz Academy

Tijdens de docentenopleiding NatuurlijkZwanger heb ik Eefje ervaren als een gevoelige en liefdevolle vrouw met een scherp observatievermogen. Ze kan goed luisteren en is in staat om vrouwen tijdens de zwangerschap te geven wat ze nodig hebben.

Anneloes

Ik heb veel dingen geleerd die ik tijdens de bevalling, maar ook zeker daarna kan blijven gebruiken (zwanger & bevallen).