Skip to main content

Een veilige omgeving creëren om te groeien is mijn kracht.

Ik ben Eefje Prins-Tonnaer (1980), SRVB geregistreerd vaktherapeut dans en docent NatuurlijkZwanger.

Ik ben moeder van een zoon, een creatieveling en een mensen mens. Door mijn rust, geduld en oordeelvrije houding weet ik een veilige sfeer te creëren. Dit zorgt ervoor dat een ander zich bij mij snel op zijn gemak voelt en makkelijker zichzelf kan zijn.

Ik wil bijdrage aan een wereld waarin ieder mens zich vanuit vertrouwen kan ontwikkelen. Van jongs af aan heb ik grote affiniteit met zwangerschap, baby’s en jonge kinderen. Ik geloof dat vertrouwen op je gevoel en het hebben van plezier bijdraagt aan een goede afstemming tussen ouder en kind. Daarom zet ik graag mijn kennis en ervaring in om zwangere vrouwen en prille ouders hierbij te helpen.

Sinds 2002 ben ik werkzaam als vaktherapeut dans en beweging. Ik heb op verschillende werkplekken gewerkt met mensen van jong tot oud. Ook heb ik ervaring op mogen doen als scholingsdocente in een moeder & kind huis.

Eefje Prins-Tonnaer